Crap pe varza

de ianculubita in Crap / Caras, 8 Oct 2013 | 5020 vizualizari

 

Pentru iubitorii de peste,recomand aceasta reteta buna buna de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza (2kg)
  • 1 crap (1,5-2 kg)
  • 1 ceapa mare
  • 20 ml ulei
  • 1 ceasca bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita sare de lamaie (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza:

Pestele curatat de solzi, intestine, branhii, spalat, bine scurs, condimentat cu sare, piper, in burta punem 3-4 catei de usturoi tocati si-l lasam deoparte. Varza taiata fideluta o frecam cu sare de lamaie apoi o punem intr-un vas cu ulei impreuna cu ceapa tocata marunt sa se caleasca. Dupa ce s-a inmuiat putin adaugam bulionul, 1 ceasca cu apa, sare, amestecam bine si lasam la cuptor 40 minute. Scoatem vasul, punem pestele deasupra, alaturi crenguta de cimbru si restul de usturoi ramas. Mai lasam alte 30-40 minute la cuptor, apoi servim cum altfel decat cu mamaliguta si ardei iute.

 

TIPS-URI

1

pentru cine doreste ca varza sa fie dulce,nu e nevoie de frecat cu sare de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

08.10.2013, 21:48

Cred ca a iesit foarte bun

Lia_ 1

09.10.2013, 05:16

peste cu varza n-as manca dar tu gatesti prea bine ca sa nu fie bun

ianculubita 1

09.10.2013, 10:04

multumesc Lia,multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu