Crap pe varza

de ianculubita in Crap / Caras, 8 Oct 2013 | 4164 vizualizari

 

Pentru iubitorii de peste,recomand aceasta reteta buna buna de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza (2kg)
  • 1 crap (1,5-2 kg)
  • 1 ceapa mare
  • 20 ml ulei
  • 1 ceasca bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita sare de lamaie (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza:

Pestele curatat de solzi, intestine, branhii, spalat, bine scurs, condimentat cu sare, piper, in burta punem 3-4 catei de usturoi tocati si-l lasam deoparte. Varza taiata fideluta o frecam cu sare de lamaie apoi o punem intr-un vas cu ulei impreuna cu ceapa tocata marunt sa se caleasca. Dupa ce s-a inmuiat putin adaugam bulionul, 1 ceasca cu apa, sare, amestecam bine si lasam la cuptor 40 minute. Scoatem vasul, punem pestele deasupra, alaturi crenguta de cimbru si restul de usturoi ramas. Mai lasam alte 30-40 minute la cuptor, apoi servim cum altfel decat cu mamaliguta si ardei iute.

 

TIPS-URI

1

pentru cine doreste ca varza sa fie dulce,nu e nevoie de frecat cu sare de lamaie

RETETA IN IMAGINI

Crap pe varza-0
Crap pe varza-1
Crap pe varza-2
Crap pe varza-3
Crap pe varza-4
Crap pe varza-5
Crap pe varza-6

COMENTARII (16)

Rocsi

Rocsi 1

08.10.2013, 21:48

Cred ca a iesit foarte bun

Lia_

Lia_ 1

09.10.2013, 05:16

peste cu varza n-as manca dar tu gatesti prea bine ca sa nu fie bun

ianculubita

ianculubita 1

09.10.2013, 10:04

multumesc Lia,multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!