Carnaciori in aluat de casa

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 4408 vizualizari

 

un aperitiv iubit de toti cu mic cu mare

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat: 
  • faina(faina cat cuprinde aprox 250 g),
  • 80 g unt,
  • 1 galbenus,
  • un praf de sare,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • apa calduta ;
  • 1 carnat sau 2 mai mari care se taie felii  sau carnaciori mici de bere.
  • 1 ou pt.uns deasupra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat de casa:

Se pregateste aluatul amestecand faina cu praful de copt si apoi cu untul topit in mijloc si cu galbenusul si praful de sare.Se adauga putin apa calduta si se framanta aluatul ca cel de paine pana e pufos.Apoi se tine un pic la rece, se intinde o foaie.


Se taie rondele de carnati si se pun pe cate un cerc sau patrat de aluat si apoi se inveleste parte peste parte, se ung cu ou batut deasupra si se dau la cuptor intr-o tava cu hartie de copt la cuptorul incins dinainte.Se lasa sa se rumeneasca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Corinuta 1

30.07.2010, 23:04

mena29 1

31.07.2010, 21:00

diana_k 1

01.08.2010, 12:23

foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Piure cu carnati (prajiti in Dry cooker)