Carnaciori "melc"

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2010 | 6323 vizualizari

 

Nu pot spune ca este o reteta dar este un preparat pe care poti sa il faci in criza de timp si nu numai...............va astept la masa!
Gaby, cand faci?...........hihihi

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnati proaspeti subtiri
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • betisoare de frigaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori "melc":

Taiem carnatii in bucati de circa 20 cm., ii infasuram sub forma de melc si infigem un betisor de frigaruie ca sa nu se desfaca in timpul frigerii.Ungem carnatii cu putin ulei si ii asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa.Dam la cuptor si cand sunt facuti pe o parte ii intoarcem  si pe cealalta parte.Cand sunt bine rumeniti si facuti pe ambele parti , scoatem din cuptor si servim alaturi de o garnitura .Eu am preferat o garnitura de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori "melc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sylvia 1

26.09.2010, 13:40

Ma inscriu cu placere

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 20:30

Sylvia, am vazut ca ai facut si tu cand ai venit in Romania..................

nadina73 1

29.09.2010, 00:19

vreau eu cand am pus retat cu carnat prajit mi sa respinsvreau de la tine si dau 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carnaciori albi / Ecrasée de pomme de terre et boudin blanc