Carnaciori "melc"

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2010 | 6106 vizualizari

 

Nu pot spune ca este o reteta dar este un preparat pe care poti sa il faci in criza de timp si nu numai...............va astept la masa!
Gaby, cand faci?...........hihihi

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnati proaspeti subtiri
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • betisoare de frigaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori "melc":

Taiem carnatii in bucati de circa 20 cm., ii infasuram sub forma de melc si infigem un betisor de frigaruie ca sa nu se desfaca in timpul frigerii.Ungem carnatii cu putin ulei si ii asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa.Dam la cuptor si cand sunt facuti pe o parte ii intoarcem  si pe cealalta parte.Cand sunt bine rumeniti si facuti pe ambele parti , scoatem din cuptor si servim alaturi de o garnitura .Eu am preferat o garnitura de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori "melc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sylvia 1

26.09.2010, 13:40

Ma inscriu cu placere

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 20:30

Sylvia, am vazut ca ai facut si tu cand ai venit in Romania..................

nadina73 1

29.09.2010, 00:19

vreau eu cand am pus retat cu carnat prajit mi sa respinsvreau de la tine si dau 5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de cartofi cu smantana

de vasimur 4

ieri la 10:55

Reteta de prajitura cu pere

pe 02.10 la 18:46

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1465 puncte

Rocsi

1023 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

- Andreea -

524 puncte

mihaelar63

515 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca la ceaun