Carnaciori "melc"

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2010 | 3160 vizualizari

 

Nu pot spune ca este o reteta dar este un preparat pe care poti sa il faci in criza de timp si nu numai...............va astept la masa!
Gaby, cand faci?...........hihihi

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnati proaspeti subtiri
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • betisoare de frigaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori "melc":

Taiem carnatii in bucati de circa 20 cm., ii infasuram sub forma de melc si infigem un betisor de frigaruie ca sa nu se desfaca in timpul frigerii.Ungem carnatii cu putin ulei si ii asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa.Dam la cuptor si cand sunt facuti pe o parte ii intoarcem si pe cealalta parte.Cand sunt bine rumeniti si facuti pe ambele parti , scoatem din cuptor si servim alaturi de o garnitura .Eu am preferat o garnitura de legume.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori "melc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Sylvia 1

26.09.2010, 13:40

Ma inscriu cu placere

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 20:30

Sylvia, am vazut ca ai facut si tu cand ai venit in Romania..................

nadina73 1

29.09.2010, 00:19

vreau eu cand am pus retat cu carnat prajit mi sa respinsvreau de la tine si dau 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
fasole scazuta cu carnaciori