Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 4261 vizualizari

 

BUNE,BUNE ,BUNE DE TOT

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui intregi
  • 10 ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Se curata pulpele, se desprinde pielea de pe pulpe(dar nu de tot),se condimenteaza cu sare si piper.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.


Ciupercile, se lasa 4 bucati(optional), restul se curata si se toaca ,dupa care se calesc cu ceapa 10 minute.Se pune 2 linguri pasta de tomate,patrunjel verde tocat si se amesteca bine.Se umplu pulpele cu compozitia de ciuperci dupa care se acopera cu pielea.


Se aseaza pulpele intr-o tava ,se pun si ciupercile (cele 4 lasate intregi)Se amesteca 4 linguri pasta de tomate cu putina apa ,se pune peste pulpe.Se presara usturoi ,se mai condimenteaza cu sare si piper .


Se da tava la cuptor pentru 1 ora aproximativ.


Se servesc cu garnitura de orez,piure,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Cris2711 1

17.01.2011, 18:28

Nadina,Nadina ce ne facem pe toate nu ne poti infia dar si eu vreauuuuu

nadina73 1

18.01.2011, 00:34

Criss gata ,am facut actele te.am infiat si pe tine

nadina73 1

18.01.2011, 00:35

Multumesc mult pt aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Coq au Vin