Carnaciorii..vegetarieni

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2009 | 1427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg lapte
  • 5 lg gris
  • 7 lg pesmet
  • 13 lg nuca macinata
  • usturoi
  • delikat
  • drojdie 30 gr.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciorii..vegetarieni:

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu lapteSe separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min.le in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min.


Se adauga si celelalte ingrediente..se da forma

Se prajesc in ulei,si apoi se fierb in urmatorul sos:

apa

ulei

condimente(oregano, patrunjel ..etc)

usturoi

cayena

un ardei

un morcov

o ceapa

bulion de ardei


Se pune apa la fiert impreuna cu toate ingredientele ptr sos si cand aceasta fierbe se adauga carnaciori si se fierb cam 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciorii..vegetarieni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Michelle 1

09.11.2009, 20:42

pai nuca e ingredientul de baza...poate o poti inlocui cu faina de soia...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Naut cu spanac