Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 2348 vizualizari

 

Daca nu a-ti luat micul dejun inca eu va propun o pasta de branza foarte buna. Simplu de facut si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • -2 ridichi negre
  • -100 gr branza dulce
  • -100 gr branza semi sarata(feta )
  • -semintele de la o jumate de rodie
  • -patrunjel verde tocat marunt (optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie:

Ridichea o curatam de coaja si o razuim pe razatoarea mica .


Cu ajutorul unui blender o facem pasta .


Branza dulce impreuna cu branza sarata le facem pasta cu furculita sau cu blenderul .


Amestecam pasta de ridiche cu branza , punem semintele de rodie si patrunjel verde tocat .


Dam la rece si servim pe paine .


 

TIPS-URI

1

semintele de rodie se scot mai usor daca taiem capetele rodiei si dupa aceea o taiem in jumate dinspre codita sprea partea de jos; in asa fel semintele vor iesi usor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

anca_rm 1

05.12.2013, 16:12

Motane ti-ar prinde bine niste ridiche neagra

anca_rm 1

05.12.2013, 16:12

Ade ,

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:26

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat