Scrob cu slanina si ciuperci

de roxanamiti in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2010 | 3250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 g. slanina afumata(sa aiba si fasii de carne)
  • 3 ciuperci (champignion)
  • o lingura de patrunjel tocat
  • o lingura de marar tocat
  • 4 rosii cherry
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrob cu slanina si ciuperci:


  • *taiem slanina felii subtiri si apoi in benzi,

  • *punem intr o tigaie (fara ulei) slanina si o lasam la prajit 5 minute,

  • *taiem ciupercile feliuta si adaugam peste slaninuta si mai lasm inca 5 minute,

  • *amestecam un pic ouale cu pantrujelul, mararul si piperul(fara sare pentru ca slanina e un pic sarata),

  • *adaugam peste compozitia anterioara si mestecam,

  • *dupa preferinta fiecaruia se "cuace" mai mult sau mai putin,

  • *punem in farfurie cu rosiile taiate in doua si "hai la masa"

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob cu slanina si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mena29 1

06.12.2010, 22:15

Bine ai venit

giuliana 1

07.12.2010, 09:09

MotanLaOale 1

07.12.2010, 09:38

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu cascaval