Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2010 | 6359 vizualizari

 

Adevarat bomba de calorii ,dar asa mai rarut...se admite, nu?

 

INGREDIENTE

  • carnat de porc afumati 700-800 g
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 ml vin alb (acrisor)
  • pt piure:
  • cartofi 1,5 kg
  • 100 unt
  • 1 pahar de lapte caldut
  • sare
  • 100 smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi:

Se spala bine carnatul si se taie in bucati.


Se pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie (daca e de teflon si mai bine)se prajeste carnatul bine pe toate partile ,dupa care se pune vinul si se lasa sa fiarba acoperit cu capac inca 20 minute dupa care se ia capu jos si se mai lasa putin sa scada lichidul .


Se serveste cu piure sau mamaliguta


Pt piure ,se fierb cartofi curatati cu sare .


Se zdrobesc se pune cate putin din laptele caldut ,untul si smantana,se mixeaza bine


Se serveste cu muratura......................hmmmmm a fost super bun si sa nu uitam ca merge perfect si un paharel de vin dupa masa nu?doar nu veti arunca vinul ramas ?

 

TIPS-URI

1

Cartofi sant cei ramasi de la cartofi spiralati,totul se transforma nimic nu se arunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

04.11.2010, 18:07

fetelor incercati cu incredere e super bun si vorba lui corinuta hai noroc la toat lumea

eleny2010 1

13.11.2010, 15:52

nadina mi ai facut pofta. abea astept sa ajung zilele astea in tara sa imi i au si eu carnatii , k aici nu imi plac . si numai zic de pireu cat imi place. ce reteta reusita ma primesti la masa?

marieta 1

21.11.2010, 00:30

vai tu nadina da unde ai gasit tu asa carnati afumati in spania?carnatii din strainatate nus ca ai nostrii din tara!!!5 furculite!!sunt foarte buni!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja