Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2010 | 11431 vizualizari

 

Adevarat bomba de calorii ,dar asa mai rarut...se admite, nu?

 

INGREDIENTE

  • carnat de porc afumati 700-800 g
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 ml vin alb (acrisor)
  • pt piure:
  • cartofi 1,5 kg
  • 100 unt
  • 1 pahar de lapte caldut
  • sare
  • 100 smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi:

Se spala bine carnatul si se taie in bucati.

Se pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie (daca e de teflon si mai bine)se prajeste carnatul bine pe toate partile ,dupa care se pune vinul si se lasa sa fiarba acoperit cu capac inca 20 minute dupa care se ia capu jos si se mai lasa putin sa scada lichidul .

Se serveste cu piure sau mamaliguta

Pt piure ,se fierb cartofi curatati cu sare .

Se zdrobesc se pune cate putin din laptele caldut ,untul si smantana,se mixeaza bine

Se serveste cu muratura......................hmmmmm a fost super bun si sa nu uitam ca merge perfect si un paharel de vin dupa masa nu?doar nu veti arunca vinul ramas ?

TIPS-URI

1

Cartofi sant cei ramasi de la cartofi spiralati,totul se transforma nimic nu se arunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat afumat fiert in vin cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

nadina73 1

04.11.2010, 18:07

fetelor incercati cu incredere e super bun si vorba lui corinuta hai noroc la toat lumea

eleny2010 1

13.11.2010, 15:52

nadina mi ai facut pofta. abea astept sa ajung zilele astea in tara sa imi i au si eu carnatii , k aici nu imi plac . si numai zic de pireu cat imi place. ce reteta reusita ma primesti la masa?

marieta 1

21.11.2010, 00:30

vai tu nadina da unde ai gasit tu asa carnati afumati in spania?carnatii din strainatate nus ca ai nostrii din tara!!!5 furculite!!sunt foarte buni!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei in bacon