Carnati cu afumatura by Ruxy

de RuxyRux in Mezel de casa, 6 Ian 2011 | 4584 vizualizari

 

Am sa incep prin a va spune ca sunt cei mai buni carnati pe care i-am mancat vreodata...au iesit fara cusur...

 

INGREDIENTE

  • 1750 fleica porc
  • 1450 pulpa porc
  • 1 kg si 100 gr de afumatura ( aici fiecare pune cum si ce doreste, kaiser, muschi, slanina, pastrama etc si toate obligatoriu bine afumate)
  • 3 capatani usturoi
  • 4 linguri sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite ienibahar macinat
  • 3 lingurite boia dulce( cine ii vrea mai condimentati inlocuieste o lingurita, cu boia iute)
  • 1 lingurita si jumatate piper
  • 10 m de mate spalate si curatate( se gasesc cu usurinta si gata de preparat)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu afumatura by Ruxy:

Se spala carnea, se taie bucati apoi toaca impreuna cu usturoiul, se amesteca cu condimentele, uleiul si se framanta bine o pasta impreuna cu apa( din ochi). Se trece apoi la umplerea carnatilor( dureaza ceva) si gata...ne bucuram de cei mai deliciosi carnati mai ales cand ne dorim carnati afumati si nu avem afumatoare......e cea mai grozava solutie...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu afumatura by Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:55

Ela...tocmai pe tine nu te-am vazut

elena1988 1

11.02.2011, 17:24

adry88 1

04.06.2011, 10:10

tare buni si gustosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu visine si ciocolata

ieri la 00:10

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

RETETA RECOMANDATA
Carnati afumati