Carnati de casa

de diaconta in Mezel de casa, 2 Dec 2010 | 20292 vizualizari

 

Pentru ca niciodata nu gasim de cumparat carnati pe gustul nostru,am hotarat sa-i preparam carnati de casa, asa cum ne plac.E foarte simplu.Maestru bucatar a fost bineinteles mama,eu doar un umil ucenic.Rezultatul a fost multumitor.

 

INGREDIENTE

  • 4 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 4 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • intestine de porc(aprox.10 m)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea de porc trebuie sa aiba si suficienta grasime,altfel carnatii de casa vor fi prea uscati.


Carnea se toaca mai mare (noua ne-a tocat-o la magazin,asa ca am scapat de o parte din munca).


Usturoiul se curata si se zdrobeste.


Se amesteca carnea si in mijlocul ei se face o adancitura.Sarea se amesteca cu putina apa calda(o cana) si se pune impreuna cu usturoiul in adancitura facuta in carne.


Se amesteca,se mai adauga cam o lingura de boia si piper dupa gust.


Se omogenizeaza foarte bine astfel incat condimentele sa se amestece bine cu toata carnea.


Cu ajutorul unei tevi atasate la masina de tocat carne,se introduce amestecul de carne in intestine de porc.


Se inteapa bucatile de carnati de casa din loc in loc cu un ac,pentru a nu ramane aer.


Puteti consuma carnati de casa proaspeti ,in diverse preparate, prajiti sau gatiti la cuptor, sau ii puteti afuma.


Noua ne plac la fel de mult si intr-un fel si in altul....nu suntem mofturosi.

 

TIPS-URI

1

dupa preferinte puteti adauga in compozitia pentru carnati de casa si alte condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

diaconta 1

04.12.2013, 16:28

Simona,pentru mine e important afumatul,ca altfewl nu prea ai ce sa adaugi in compozitie.
Si nu-i facem din carne foarte grasa

gaby_duceag 1

04.12.2013, 16:29

ca e ea destul de grasa....
)))))))))))))))))
muah))

diaconta 1

04.12.2013, 16:30

Pai sa stii Gaby

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caltabosi