Carnati/cremwursti in foietaj

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 7858 vizualizari

 

prepar si eu aceasta reteta mai ales cand am musafiri, rapid si de efect

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • carnati /cremwursti
  • cascaval sau branza telemea
  • galbenus ou
  • optional mac/susan sau alte seminte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati/cremwursti in foietaj:

Foietajul se lasa la temperatura camerei pt  aa se dezgheta.

Se taie apoi fasiute subtiri se presara cu banza sau cascaval ras si se infasoara pe cate un carnat/cremwurst. se unge cu galbenus de ou si se presara optional seminte la alegere.

Se coace in cuptorul preincalzit pana cand e gata copt foietajul

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati/cremwursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si masline