Carne asortata la cuptor

de naomy in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2011 | 2613 vizualizari

 

Deci aceasta idee mi-a venit ,datorita faptul ca m-am trezit cu pungulite de carne in congelator doar de cate-o portie sau doua,si cum suntem trei ...am zis ,ce ar fi daca fac o fripturica la cuptor din toate :D zis si facut ,si a iesit o minunatie de combinatie care trebuie repetata neaparat ,prea buna o fost.

 

INGREDIENTE

  • 1 filete de  200 gr de piept de curcan
  • 1 pulpa de pui superioara fara piele
  • 1pulpa de pui inferioara fara piele
  • 5 pulpite (aripi de pui) la fel fara piele
  • 3 buc escalop de vita
  • condimet pt carne (am pus amestec de condimente)
  • o  jumatate de lingurita busuioc uscat
  • o jumatate lingurita cimbru uscat
  • 3 catei de usturoi
  • sare mare de bucatarie dupa preferinta
  • 30 gr ulei de  masline
  • un paharel de apa.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne asortata la cuptor:

Pentru acesta minunata fripturica am decis sa utilizez din nou craticioara mea extraordinara din ceramica ,deci am pus uleiul de masline ,mi-am pregatit folia de aluminiu si intre timp am condimentat carnea cu ingredientele de mai sus,am asezat-o uniform in craticioara si am adaugat paharelul de apa apoi am invelit-o in folia de aluminiu si am dat la cuptorul incins la 180 grade cam circa 50-60 minute(depinde de cuptor ).Bineinteles ca la jumatate de ora am intors carnea ,apoi in ultimele 10 minute am luat folia de aluminiu ca se rumenasca putin .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne asortata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

naomy 1

16.10.2011, 14:10

va multumesc fetelor ,chiar a fost o fripturica pe cinste

Bucataras Medi 1

16.10.2011, 22:13

da,imi plac combinatiile acestea de carne..............

naomy 1

17.10.2011, 11:28

multumesc medito

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate