Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2015 | 3547 vizualizari

 

Ne-am răsfățat cu bibilica. Deobicei o gătesc întreagă la cuptor, de data asta am ales altă variantă;) Tare bună a fost!

 

INGREDIENTE

  • carne de bibilică fiartă cca. 1000 g (http://www.bucataras.ro/retete/supa-de-bibilica-69393.html);
  • praz 2 bucăți,
  • leurdă 1 legătură,
  • ardei gras roșu 1 bucată mare,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu:

Carnea de bibilică fiartă ( a fost fiartă pentru supă, aveți rețeta aici: (http://www.bucataras.ro/retete/supa-de-bibilica-69393.html), se rupe bucăți cât mai mari de pe oase. Prazul tăiat rondele, se pune la călit în puțin ulei de măsline și apă alături de ardeiul și leurda tocate mărunt, cca. 10 minute, până ajung translucide. Apoi se adaugă fâșiile de carne, se asezonează de sare, piper și boia se mai adaugă o cană de apă, apoi se lasă la fiert la foc mic cca. 30 de minute.

Se servește ca atare sau cu garnitura ce vă place.  

Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

carnea de bibilică se poate înlocui cu orice fel de carne de pasăre, dar cea de curte e cea mai bună ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Panacris 1

30.03.2015, 18:19

Miha

mirela0911 1

31.03.2015, 14:01

Sim0na 1

07.04.2015, 11:04

N-am mancat niciodata carne de bibilica.. Al meu barbat uraste bibilicile
Fur o portie de la tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lasagne alla bolognese