Bulz ardelenesc cu kaizer si mozzarella

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 25 Noi 2012 | 2337 vizualizari

 

imi era o pofta de bulz si a iesit atat de bun!yammy,vreti si voi?:))

 

INGREDIENTE

  • mamaliga
  • kaizer 5-6 felii
  • 1 mozzarella
  • branza de burduf
  • unt
  • smantana
  • ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ardelenesc cu kaizer si mozzarella:

Intr-o craticioara se pune putin unt,se topeste,se adauga un strat de mamaliga,punem branza de burduf imprastiata,kaizerul se pune cubulete.Mai punem 1 strat pe mamalita si adaugam deasupra felii de mozzarella.Se pune un capac si se lasa la foc mic 10 minute.Se serveste cu oua ochi si smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ardelenesc cu kaizer si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Sim0na 1

25.11.2012, 21:27

asa ceva... nu voi refuza niciodata!!!

mirela0911 1

25.11.2012, 22:12

Mmmmmmmmm!

Bya Ralu 1

25.11.2012, 22:50

simo
mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati