Bilute de carne tocata cu paste

de -Miti- in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2011 | 2969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 1 lingura pudra de ceapa sau o ceapa mica,taiata
  • 1 lingurita usturoi pudra 
  • 1/2 cana de pesmet
  • condiment italian dupa gust (contine busuioc,oregano,rozmarin si cimbru)
  • sare,piper dupa gust
  • 1 cutie de rosii pasate
  • 500 gr paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de carne tocata cu paste:

Se pun pastele la fiert.


Se amesteca toate ingredientele pentru bilute,mai putin rosiile pasate.


Se formeaza bilute in palma si se pun in tava,in care s-a adaugat 1 lingura de ulei.


Am o tava care nu necesita ulei si ajunge sa o ung cu pensula de silicon inmuiata in ulei.


Se da tava la cuptor si se rumenesc bilutele.


Se adauga rosiile pasate si se mai poate adauga si niste apa daca le vreti mai moi.


Se da tava la cuptor si se potriveste sosul de gust.


In acest timp,punem pastele la fiert in apa cu putina sare.


Se scot pastele,se clatesc daca e nevoie si se servesc cu bilutele cu sos de rosii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de carne tocata cu paste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

05.04.2011, 23:21

ce pofta mi-ai facut

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:46

bun

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:06

Ce buuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Caneloni cu pui si spanac