Carne de curcan cu ierburi aromatice, legume si ciuperci la cuptor

de Andra_Constantinescu in Curcan, 15 Mar 2015 | 2099 vizualizari

 

De foame, am uitat sa ii fac o poza atunci cand am scos vasul din cuptor, am pus direct in farfurie :)))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa si un piept de curcan;
  • un cartof foarte mare;
  • un ardei Kapia mare;
  • 200 g ciuperci (Champignon + ciuperci de padure);
  • jumatate de morcov;
  • jumatate de praz;
  • 4 cepe mici;
  • o bucata mica de radacina de telina;
  • doua lingurite de boia de ardei dulce;
  • ierburi aromatice: cimbru, busuioc, oregano;
  • sare, dupa gust;
  • 200ml apa.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan cu ierburi aromatice, legume si ciuperci la cuptor:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se spala carnea, se taie in bucati mari, se adauga sarea, o lingurita de boia de ardei dulce si ierburile aromatice. Se pune intr-un vas de yena impreuna cu 200ml apa, se acopera cu capacul si se baga la cuptor pana cand carnea este facuta pe jumatate.


Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Ciupercile Champignon se lasa intregi, iar cele de padure se taie in bucati mici. Se adauga si peste acestea sare, o lingurita de boia de ardei dulce, busuioc si oregano. Se pun peste carne atunci cand aceasta este facuta pe jumatate si se mai baga la cuptor.


Cand sunt aproape gata, se poate lua capacul pentru a le lasa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan cu ierburi aromatice, legume si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

15.03.2015, 19:38

Cat de bun!

geoline 1

15.03.2015, 23:24

deliciosssssssssss

mirela0911 1

26.03.2015, 11:37

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan impanata la cuptor