Rulada de curcan

de meosiris in Curcan, 1 Aug 2009 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1kg piept de curcan
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ou
  • 400g spanac congelat
  • 2 catei usturoi
  • oregano
  • rozmarin
  • delikat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan:

-Pieptul de curcan se spala, se taie felii pe lung, se bate si se asaza feliile pe o folie de aluminiu si se condimenteaza.

-Spanacul se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul taiat cubulete,patrunjelul tocat marunt,oul batut si se condimenteaza.

-Intindem aceasta umplutura peste carne si rulam usor cu grija.

-Invelim rulada cu folia si dam la cuptor la 180C.Lasam 20 min. apoi scoatem, dam jos folia, ungem cu ulei, presaram condimente deasupra si bagam iarasi la cuptor pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ala_oancea 1

01.08.2009, 09:35

Wow ! Arata super

meosiris 1

01.08.2009, 09:58

multumesc,Ala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan