Fasole pastai cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 9 Apr 2015 | 1219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de carnati de curcan
  • 2 cutii de fasole pastai verde
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 radacina de telina
  • 2 linguri bulion
  • ulei
  • sare/piper/usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu carnati de curcan:

Carnatii se taie in doua si se pun la prajit in putin ulei intr-o tigaie wok, se acopera cu un capac.


Cand s-au prajit se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.


Peste uleiul in care am prajit carnatii (daca este prea mult ulei se arunca din el si se lasa putin) se adauga ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat fasii lungi.


Dupa cateva minute se pun carnatii taiati feliute si feliile de radacina de telina, se amesteca bine si se pune apa cat sa acopere, lasandu-se la foc mic.


Fasolea pastai se pune intr-o strecuratoare, se clateste sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.


Cand sunt gata legumele si carnatii se adauga fasolea pastai si bulionul, se lasa cateva minute, adaugandu-se si condimentele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

13.04.2015, 15:06

multumesc corinutz

MOKUSKA 1

14.04.2015, 10:56

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curca in sos alb cu ciuperci si ardei copt