Carne de gaina prajita cu ou

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2010 | 3539 vizualizari

 

daca tot am facut supa din gaina de la tara am decis sa prajesc carnea fiarta in supa cu ou

 

INGREDIENTE

  • piept si pulpe
  • oua
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de gaina prajita cu ou:

Dupa ce carnea fiarta in supa s-a racit am dezosat-o si apoi am condimentat-o cu sare si piper.


Am batut ouale ca pentru omleta iar impreuna cu faina si celelalte condiente le-am facut un aluat de consistenta aluatului de caltite.


Am dat bucatile de carne prin aluatul obtinut si le-am prajit in ulei incins.


Am servit alaturi de pireu de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de gaina prajita cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

30.07.2010, 23:09

Adinacarla 1

05.08.2010, 01:38

corina

elena1988 1

22.03.2011, 18:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!