Carne de pasare in sos de smantana

de Julie in Pui, 8 Aug 2010 | 7219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pasare
  • 250 g smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • piper,sare, delikat
  • patrunjel verde
  • 1 ceasca supa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pasare in sos de smantana:

Carnea de pasare se fierbe in apa cu sare,apoi se rumeneste cateva minute in

2-3 linguri ulei.

Smantana se amesteca cu usturoiul pisat,patrunjel verde tocat marunt, sare,

delikat, o ceasca de supa,apoi se toarna peste carne.

Se amesteca bine si se mai lasa 2-3 minute, la foc mic.

Se serveste fierbinte!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pasare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Julie 1

08.08.2010, 21:48

Sylvia,multumesc! Rocsi, pofta buna!Laly, am asezat masa! hai, in doua ore te astept! Sa deschid deja usa?!

Julie 1

08.08.2010, 21:49

Medi, mai avem si pentru tine! Inca nu am dat tot! Nadina, esti satula? ai mancat prea mult? Pun la rece pentru tine!

adry88 1

21.10.2013, 15:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor