Carne de pasare in sos de smantana

de Julie in Pui, 8 Aug 2010 | 9907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pasare
  • 250 g smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • piper,sare, delikat
  • patrunjel verde
  • 1 ceasca supa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pasare in sos de smantana:

Carnea de pasare se fierbe in apa cu sare,apoi se rumeneste cateva minute in
2-3 linguri ulei.
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat,patrunjel verde tocat marunt, sare,
delikat, o ceasca de supa,apoi se toarna peste carne. 
Se amesteca bine si se mai lasa 2-3 minute, la foc mic.
Se serveste fierbinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pasare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

08.08.2010, 21:48

Sylvia,multumesc! Rocsi, pofta buna!Laly, am asezat masa! hai, in doua ore te astept! Sa deschid deja usa?!

Julie 1

08.08.2010, 21:49

Medi, mai avem si pentru tine! Inca nu am dat tot! Nadina, esti satula? ai mancat prea mult? Pun la rece pentru tine!

adry88 1

21.10.2013, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu unt si ierburi aromate