Frigarui la cuptor

de madi_marin in Pui, 14 Noi 2010 | 11859 vizualizari

 

E varianta cu mai putin fum ....

 

INGREDIENTE

  • 350 g piept pui taiat cubulete
  • 10 ciupercute potrivite proaspete
  • 1 ardei gras mic rosu
  • 1 ardei gras mic verde
  • 1 ceapa mica
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la cuptor:

Ardeii se taie bucati potrivite, ca si ceapa. Ciupercile se curata si li se rup piciorusele. Palariile se taie in sferturi.


Carnita se unge cu putin ulei, apoi se presara cu condimente.


Pe belete de frigarui unse si ele cu ulei se alterneaza bucatele de carne cu ardei, ceapa si ciuperci. Cand sunt gata se dau cu un praf de piper si se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Se da tava la cuptor la foc potrivit. Frigaruile se intorc din cand in cand pana sunt gata.


Noi am servit cu piure si salata de muraturi asortate.

 

TIPS-URI

1

Se pot pregati pe gratarul cu carbuni sau pe aragaz in tigaia grill.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 17:54

chiar ma intrebam odata daca se pot face frigarui la cuptor.........uite ca am gasit raspunsul la tine..................arata grozav de bine..................

madi_marin 1

21.11.2010, 18:14

Medi....ma bucur ca ti-am fost de ajutor....

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:42

super frigaruile trebuiesc incercate ca de mult tot zic sa fac si le aman mereu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt