Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor

de Lena in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2009 | 32783 vizualizari

 

Foarte buna reteta, carnea se combina perfect cu cascaval si ceapa. Aceasta reteta se mai numeste carne in stil frantuzesc, este o buna inlocuire a clasicelor snitele de sarbatori - se prepara mult mai repede si este foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • Cotlet de porc fara os
500 g sau orice carne preferata, friptura de porc sau carne de vitel
  • Maioneza
200 g se poate si fara maioneza, dar carnea va fi mai uscata
  • Ceapa alba
2 buc  
  • Cascaval clasic
400 g  
  • Sare
0.5 lingurite  
  • Piper negru
0.5 lingurite  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor:

1. Cotletul de porc se taie felii si se portioneaza in bucati medii.


2. Carnea se bate bine cu ciocanelul.


3. Se unge o tava de cuptor cu ulei, in care se pun bucatile de carne una langa alta.


4. Se presara piper si sare peste carne.


5. Se prepara putina maioneza(sau folositi cumparata).


Se unge carnea uniform cu ea.


6. Ceapa se taie fidea subtire si se aranjeaza peste carnea unsa cu maioneza.


7. Se rade cascavalul deasupra.


8. Carnea se lasa la cuptor, la temperatura maxima, aproximativ 40-50 de min - cat se rumeneste.


Cat este fierbinte se scot din tava bucatile de carne. Daca lasati sa se raceasca in tava, cascavalul se lipeste rau de ea, si va fi mai greu sa le scoateti intregi.


9. Sunt sigura ca va place la toata familia, arata foarte bine si are un gust deosebit.


Eu le prepar cam la toate sarbatorile.


Pofta Buna!


Daca vreti sa vedeti aceasta reteta mai de aproape, intrati pe pagina mea de retete culinare.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Laly 1

31.08.2012, 10:29

La Multi Ani

Rocsi 1

31.08.2012, 20:54

La multi ani!

Xandrinne 1

21.12.2014, 08:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaizer si legume la cuptor (reteta cu numarul 100)