Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor

de Lena in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2009 | 39441 vizualizari

 

Foarte buna reteta, carnea se combina perfect cu cascaval si ceapa. Aceasta reteta se mai numeste carne in stil frantuzesc, este o buna inlocuire a clasicelor snitele de sarbatori - se prepara mult mai repede si este foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • Cotlet de porc fara os
500 g sau orice carne preferata, friptura de porc sau carne de vitel
  • Maioneza
200 g se poate si fara maioneza, dar carnea va fi mai uscata
  • Ceapa alba
2 buc  
  • Cascaval clasic
400 g  
  • Sare
0.5 lingurite  
  • Piper negru
0.5 lingurite  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor:

1. Cotletul de porc se taie felii si se portioneaza in bucati medii.

2. Carnea se bate bine cu ciocanelul.

3. Se unge o tava de cuptor cu ulei, in care se pun bucatile de carne una langa alta.

4. Se presara piper si sare peste carne.

5. Se prepara putina maioneza(sau folositi cumparata).

Se unge carnea uniform cu ea.

6. Ceapa se taie fidea subtire si se aranjeaza peste carnea unsa cu maioneza.

7. Se rade cascavalul deasupra.

8. Carnea se lasa la cuptor, la temperatura maxima, aproximativ 40-50 de min - cat se rumeneste.

Cat este fierbinte se scot din tava bucatile de carne. Daca lasati sa se raceasca in tava, cascavalul se lipeste rau de ea, si va fi mai greu sa le scoateti intregi.

9. Sunt sigura ca va place la toata familia, arata foarte bine si are un gust deosebit.

Eu le prepar cam la toate sarbatorile.

Pofta Buna!

Daca vreti sa vedeti aceasta reteta mai de aproape, intrati pe pagina mea de retete culinare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert

ieri la 14:57

Prajitura cu cirese semi amare

pe 24.05 la 21:50

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

pe 24.05 la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

pe 24.05 la 11:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Daoud Pasha"- Chiftelute la cuptor cu sos de rosii