Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de MotanLaOale in Multicooking, 6 Mar 2020 | 643 vizualizari

 

Este o placere sa gatesti cu acest Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc (pulpa)
  • 400 g masline negre fara samburi
  • 50 ml ulei
  • 500 g pulpa de rosii
  • 7-8 cepe (1,2 kg)
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Pulpa se taie cuburi.


Ceapa se curata si se toaca marunt la robot.


Se conecteaza aparatul de gatit Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la curent, se apasa pe BROWN/SOTE, se seteaza temperatura HIGH, timpul de 15 minute si se apasa START/STOP.


Se toarna uleiul dupa ce s-a incins, se pune carnea si se soteaza 5 minute amestecand.


Se adauga ceapa si se mai soteaza 10 minute.


Se adauga vegeta, boia, piper si foile de dafin.


Se apasa butonul START/STOP.


Se adauga pulpa de rosii si se amesteca.


Se inchide capacul Multicooker-ului si se inchide supapa pentru abur SEAL/CLOSE.


Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe HIGH si timpul de 30 de minute.


Se apasa butonul START/STOP.


Dupa ce timpul a expiratse apasa butonul START/STOP, se elibereaza supapa pentru abur si dupa 5 minute se deschide capacul.


Se adauga maslinele si se mai porneste pentru 5 minute la fel ca inainte.


Cand expira timpul Multicooker-ul intra automat pe mentinere calda.


Este buna calda dar si rece.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

09.03.2020, 16:33

dantes 1

14.03.2020, 10:19

Buna!

MotanLaOale 1

14.03.2020, 11:53

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cald American

ieri la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

ieri la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de ied umpluta cu legume la slow cooker Crock Pot