Carne de porc cu piure la cuptor

de AndrutzaP in Porc, 11 Apr 2016 | 1071 vizualizari

 

Daca tot au ramas carne de porc si piure, nu le puteam arunca, nu?

 

INGREDIENTE

  • 200 g piure de cartofi
  • 200 g carne de porc
  • 50 g parmezan ras
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu piure la cuptor:

Eu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai mananca nimeni).


Folositi un vas ce poate fi bagat la cuptor. Ungeti vasul cu unt si asezati ingredientele astfel: jumatate din cantitatea de piure, carnea taiata fasiute/cubulete, jumatate din cantitatea de parmezan ras, restul de piure, restul de parmezan ras.


Vasul il bagati la cuptor la 200 grade celsius si-l lasati aproximativ 30 min (parmezanul trebuie sa faca o crusta maronie la suprafata)


Se serveste fierbinte!


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca preparati piure-ul pe loc asigurati-va ca este mai tare, altfel budinca va iesi prea moale/apoasa

2

Puteti bate si un ou deaspura, peste parmezan

3

Daca piure-ul si carnea sunt deja sarate/condimentate nu mai puneti sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu piure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

reisnaor_2006 1

11.04.2016, 15:35

foarte buna

Bunica 1

11.04.2016, 16:34

Bună idee!

mirela0911 1

11.04.2016, 20:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Porc cu sos bearnaise