Pulpă de porc cu ciuperci și praz

de Panacris in Porc, 8 Mar 2013 | 3034 vizualizari

 

Un super fel principal! Mai nou, adică de vreo jumătate de an, în pliantele Sellgros, Chef Giusepe prezintă câte o rețetă, aceasta chiar mi-a plăcut și a trebuit să o testez. E super gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • pulpă de porc cca. 600 g,
  • ciuperci 250 g,
  • praz 2 fire,
  • usturoi 1 căpățână,
  • ulei  200 ml,
  • ou 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc cu ciuperci și praz:

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile, apoi se toacă mărunt și se călesc în puțin ulei, cca. 10 minute, până ce prazul se înmoaie. După ce s-a oprit focul se adaugă 2 căței de usturoi pisați. După ce s-a răcit compoziția de ciuperci și praz se adaugă oul, amestecându-se  bine până se înglobează. Amestecul obținut se pune peste carne, care se rulează și se prinde la margini cu scobitiri și se așează într-o tavă termorezistentă unsă cu puțin ulei, iar restul usturoiului, se așează peste ruladă. Se pune la cuptor ptr cca. 50 de minute la foc mediu, neacoperit. Atenție se taie după ce se răcește! Se serveste alături de garnitura preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc cu ciuperci și praz" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

pe 23.03 la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit