Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat

de Oana in Porc, 6 Dec 2013 | 16160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet mai mare de porc
  • un carnat cabanos sau semiafumat
  • felii subtiri de bacon
  • sare si piper 
  • rozmarin uscat
  • 2 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat:

Muschiuletul de porc se inteapa pe mijloc cu un cutit subtire si lung (se poate intepa din ambele capete, rasucind usor cutitul pentru a face loc apoi carnatului). Se introduce carnaciorul in muschiul de porc, cu grija sa nu se rupa. Se imbraca apoi in felii de bacon, se stropeste cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper si rozmarin uscat sau ce alte ierburi va plac. Se pune intr-o tava cu putina apa, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptor 45 de minute. Se scoate apoi folia si se lasa inca 10- 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate tava si se mai lasa friptura acoperita cu folie 15 minute, apoi se taie felii cu un cutit bine ascutit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

15.12.2013, 01:34

Super . II sta foarte bine la muschiuletul acesta pe orice masa de sarbatoare

kukibella 1

16.12.2013, 19:31

ryta 1

22.02.2014, 07:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori