Carne de porc in bait

de mirela suba in Porc, 18 Sep 2015 | 2514 vizualizari

 

Carnea de porc după cum se știe,este o carne destul de tare, nu asa frageda ca și cea de pui. După rețeta mea, am reușit multor oameni sa le placa și sa îmi ceara modul de preparare. Sper sa va placa și vouă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc (mușchi, pulpa etc)
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Ulei
  • O ceapa
  • 5-6 căței de usturoi
  • Cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in bait:

Carnea se tranșează ca și cea pt șnițele, dar de grosimea unui deget.


Într-un bol se pun sare, piper, boia, cantitatea lor sa fie de o linguriță, ulei. Se pun bucățile de carne,se amesteca și se pune un rand în bol,apoi ceapa tăiată julien și căței de usturoi în 2 și presărați cimbru ici colo, după gustul dumneavoastră, se mai adaugă sare. Și continuați asa pana a-ți terminat cu carnea.


Se da la frigider pt 24 ore și apoi se poate folosi la prăjit în tigaie sau pe grill.


Pofta mare și spor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in bait" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

18.09.2015, 16:39

Andreea Caroline 1

18.09.2015, 17:08

Rocsi 1

18.09.2015, 21:07

Ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tigaie cu cartofi la cuptor