Gulas de porc cu fasole galbena pastai

de - TABITA - in Porc, 27 Apr 2013 | 3651 vizualizari

 

O mancare plina de savoare, potrivita pentru un pranz in famile. Sper sa o incercati si voi. L-am avut ca ajutor pe baiatul meu de 2 ani jumate. Mi-a curatat ceapa si usturoiul. :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 1 borban de 720 g fasole galbena pastai
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu fasole galbena pastai:

Se toaca ceapa si se caleste putin pana devine sticloasa.


Apoi se adauga apa, fasolea si putina vegeta.


Cand fasolea este aproape gata se adauga pasta de tomate.


La final se adauga usturoiul tocat marunt si verdeturile. Apoi se stinge focul.


Separat carnea se taie bucatele mici de 1-2 cm, morcovii rondele si radacina de patrunjel cubulete.


Carnea se pune in tigaia incinsa se lasa pana isi schimba culoarea, se patrunde putin si se evapora apa.


Se condimenteaza cu sare si piper.


Se adauga morcovii si radacina de patrunjel si se mai completeaza cu apa si se lasa pana se fierbe bine carnea.


Se serveste alaturi de fasolea pastai si se presara deasupra patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Se poate asezona dupa gust cu alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu fasole galbena pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

- TABITA - 1

29.04.2013, 01:30

Multumesc Adriana.

marianascarlat 1

29.04.2013, 20:50

- TABITA - 1

29.04.2013, 22:35

marianascarlat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulyas unguresc de porc cu cartofi