Carne de porc á la Portuguesa

de cristeena20 in Porc, 26 Oct 2012 | 2252 vizualizari

 

- e o mancare tipica portugheza..si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa de porc
  • sare, piper, dafin,
  • pasta de paprikafacuta in casa (200 gr)
  • 150 ml vin alb
  • ulei de masline
  • usturoi
  • 100 gr untura de porc
  • 400 gr cartofi
  • 2 lamai
  • 100 gr coriandru verde
  • 100 gr muraturi asortate (conopida, castraveti, ceapa murata, gogosari)
  • masline negre
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc á la Portuguesa:

-Taiem carnea cubulete si le asezonam cu sare, piper , ulei, dafin, usturoi pisat, pasta de ardei rosu si vinul alb.


- intr-o tigaie adanca punem la incins untura cu ulei de masline si prajim carnea in aceasta baie de grasime pana devine rumena. Adaugati apoi marinata in care a stat carnea si lasati sa fiarba toate impreuna cca 20 min.


- cartofii se tau cubulete si se prajesc in ulei incins . Se scot si se adauga la carne. Adaugam coriandrul verde sis ervim cu muraturile taiate marunt si maslinele fara sambure. Se poate servi cu felii de lamaie alaturi. Eu as adauga o ammaliguta romaneasca alaturi :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc á la Portuguesa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Denissa 1

26.10.2012, 14:57

Cea mai buna leguma: carnea de porc

MonaMimi 1

26.10.2012, 19:46

Dana_Retetegg 1

21.11.2012, 17:51

yummy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc în straturi