Stamppot cu varza murata, mere caramelizate si carnat afumat

de Satisfyyourcravings in Porc, 2 Dec 2015 | 536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 grame cartofi
  • 30 grame unt
  • 1 1/2 mar Elstar
  • 375 grame varza murata taiata fasii
  • 1 carnat afumat
  • 115 ml lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stamppot cu varza murata, mere caramelizate si carnat afumat:

Se fierb cartofii in apa sarata 20 de minute. Dupa 10 minute se adauga si varza si se fierb impreuna.


Se curata marul de coaja si se indeparteaza cotorul. Se taie cuburi si se caramelizeaza 5 minute in untul topit, la foc mediu.


Se fierbe carnatul in apa, la foc mic timp de 10 minute. Se indeparteaza de pe foc si se lasa in apa inca 10 minute.


Se transforma cartofii si varza intr-un piure nu foarte fin si se adauga laptele incalzit. Se amesteca pentru omogenizare.


Se serveste cu merele caramelizate si carnatul afumat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stamppot cu varza murata, mere caramelizate si carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:33

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 16:12

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc