Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Noi 2016 | 622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame muschi de porc, taiat cuburi
  • 1 lingurita mix 5 condimente chinezesti
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 120 grame ciuperci, feliate
  • 1/2 varza chinezeasca, taiata fasii
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana orez
  • 1 morcov taiat rondele
  • 2 cani de supa
  • 4 linguri sos Hoisin
  • ceapa verde taiata rondele pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.


Se presara carnea de porc cu mixul de condimente, sare si piper, apoi se prajeste in 2 linguri de ulei, la foc mediu spre mare, pana devine aurie, 3-5 minute, apoi se transfera pe o farfurie.


Se reduce focul la mediu si in aceeasi tigaie se adauga ciupercile si restul de ulei. Se calesc cateva minute, pana devin aurii. Se adauga varza, usturoiul si ghimbirul. Se adauga sare si se calesc 2 minute, pana cand varza s-a inmuiat.


Se adauga orezul si morcovul, apoi supa si 2 linguri de sos Hoisin. Se aduce la punctul de fierbere, se acopera cu un capac si se transfera in cuptorul preincalzit unde va ramane pentru 20 de minute.


Intre timp, se amesteca carnea de porc cu restul de sos Hoisin. Se adauga peste orez si se mai gateste 3-4 minute in cuptor, pe raftul superior, fara capac, pana cand carnea devine crocanta.


Se serveste cu rondele de ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bucataras Diana 1

24.11.2016, 19:46

Rocsi 1

24.11.2016, 20:51

diaconta 1

30.11.2016, 21:39

ce buuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii