Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor

de nadea68 in Porc, 10 Oct 2013 | 16888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc ceafa de porc
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor:

Curatam ciupercile si le spalam.Le taiem in doua.


Carnea o saram,piperam si o punem la prajit cu un pic de ulei.


Rumenim carnea pe ambele parti.


Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata marunt si usuroiul.


Adaugam si patrunjelul taiat marunt.


Dupa ce s-a calt un pic adaugam ciupercile si 1/2 pahar de apa.


Lasam sa se prajeasca 15-20 min.


Dupa acest timp adauga smantana amestecata cu putina sare si piper.


Mai lasam cateva minute pe foc.


Carnea o asezam intr-o tava si deasupra adaugam ciupercile.


Le bagam la cuptor 20 minute.


Cand sunt rumenite le scoatem.


E foarte gustoasa. :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadea68 1

12.10.2013, 19:35

lucy2002 1

12.10.2013, 23:18

nadea68 1

13.10.2013, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu usturoi verde