Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor

de nadea68 in Porc, 10 Oct 2013 | 15447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc ceafa de porc
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor:

Curatam ciupercile si le spalam.Le taiem in doua.

Carnea o saram,piperam si o punem la prajit cu un pic de ulei.

Rumenim carnea pe ambele parti.

Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata marunt si usuroiul.

Adaugam si patrunjelul taiat marunt.

Dupa ce s-a calt un pic adaugam ciupercile si 1/2 pahar de apa.

Lasam sa se prajeasca 15-20 min.

Dupa acest timp adauga smantana amestecata cu putina sare si piper.

Mai lasam cateva minute pe foc.

Carnea o asezam intr-o tava si deasupra adaugam ciupercile.

Le bagam la cuptor 20 minute.

Cand sunt rumenite le scoatem.

E foarte gustoasa. :)

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor-0
Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor-1
Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor-2
Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor-3
Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor-4
Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor-5

COMENTARII (14)

nadea68

nadea68 1

12.10.2013, 19:35

lucy2002

lucy2002 1

12.10.2013, 23:18

nadea68

nadea68 1

13.10.2013, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!