Carne de porc prajita cu ceapa

de Aurelia 07_07 in Porc, 2 Iun 2014 | 3052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pulpa de porc(aproximativ 200 de grame bucata)
  • 1 ceapa mare alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc prajita cu ceapa:

Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz.


Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper.


Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti.


Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta.


Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici.


Asezam ceapa si usturoiul in cratita in jurul carnii si mai prajim inca aproximativ 7-8 minute .


Putem servi cu orice fel de garnitura.


Salate,paste fainoase ,orez, etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc prajita cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Aurelia 07_07 1

03.06.2014, 15:03

Cris !

Aurelia 07_07 1

03.06.2014, 15:03

Silvia !

Rocsi 1

04.06.2014, 18:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura