Carne de pui cu legume

de Andra_Constantinescu in Pui, 6 Feb 2015 | 1758 vizualizari

 

Nu prea imi place carnea de la puiul de tara, dar fiind la regim (si satula de ciorbe), pot sa spun ca am savurat din plin aceasta friptura. Si pentru ca a fost trimisa de mamaie special pentru mine, cu atat mai mult mi-a placut.
Si pentru ca am poftit la praz atunci cand am fost la cumparaturi, am adaugat si din ala.

 

INGREDIENTE

  • pieptul si pulpele de la un pui, fara piele;
  • un morcov;
  • o ceapa mica;
  • un dovlecel;
  • un cartof mare;
  • o jumatate de fir de praz;
  • doi ardei rosii;
  • o canuta de apa;
  • sare, dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu legume:

Se baga la cuptorul preincalzit, intr-un vas de yena, carnea sarata cu o canuta de apa si se acopera cu capacul. Cand este carnea facuta pe jumatate, se adauga legumele sarate si taiate in bucati mari. Inainte cu 15-20 de minute de a opri cuptorul, se ia capacul de pe vasul de yena pentru a se rumeni carnea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu 1

06.02.2015, 21:54

Desigur, va invit la masa!

Xandrinne 1

07.02.2015, 09:24

Venim, venim

mirela0911 1

07.02.2015, 23:40

Buuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci