Carne de pui cu piure de cartofi si polonezi.

de pity19 in Pui, 20 Feb 2014 | 3426 vizualizari

 

O mancare gustoasa si pe placul celor mici :)

 

INGREDIENTE

  • 2 polonezi
  • 3-4 cartofi
  • carne de pui (dupa preferinte)
  • smantana ,
  • sare,
  • piper ,
  • margarina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu piure de cartofi si polonezi.:

Se curata cartofii de coaja, se clatesc, se taie rondele. Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare, cand apa da in clocot adaugam cartofii, lasam 20-30 minute sa fiarba. 

Intre timp crestam polonezii pe ambele parti, punem intr-o tigaie putin ulei la incins, adaugam polonezii, lasam 3 minute sa se rumeneasca pe o parte, 3 minute pe cealalta, se pot scoate intr-o farfurie, in care am pus servetele pentru a se scurge uleiul din ei

Intre timp punem 2-3 bucati de carne la fiert, lasam 10 minute, apoi se scot, se prajesc cu putin ulei, se adauga sare, piper dupa gust. Se scot si se adauga pe o farfurie.

Cand cartofii au fiert se scot, se scurg bine de apa, se pun intr-un castron, se sfarma, se adauga putina smantana (2-3 linguri), putin unt, sare, piper

Se aranjeaza dupa preferinte :) Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu piure de cartofi si polonezi." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti din piept de pui