Carne de pui cu piure de cartofi si polonezi.

de pity19 in Pui, 20 Feb 2014 | 1170 vizualizari

 

O mancare gustoasa si pe placul celor mici :)

 

INGREDIENTE

  • 2 polonezi
  • 3-4 cartofi
  • carne de pui (dupa preferinte)
  • smantana ,
  • sare,
  • piper ,
  • margarina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu piure de cartofi si polonezi.:

Se curata cartofii de coaja, se clatesc, se taie rondele. Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare, cand apa da in clocot adaugam cartofii, lasam 20-30 minute sa fiarba.


Intre timp crestam polonezii pe ambele parti, punem intr-o tigaie putin ulei la incins, adaugam polonezii, lasam 3 minute sa se rumeneasca pe o parte, 3 minute pe cealalta, se pot scoate intr-o farfurie, in care am pus servetele pentru a se scurge uleiul din ei


Intre timp punem 2-3 bucati de carne la fiert, lasam 10 minute, apoi se scot, se prajesc cu putin ulei, se adauga sare, piper dupa gust. Se scot si se adauga pe o farfurie.


Cand cartofii au fiert se scot, se scurg bine de apa, se pun intr-un castron, se sfarma, se adauga putina smantana (2-3 linguri), putin unt, sare, piper


Se aranjeaza dupa preferinte :) Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu piure de cartofi si polonezi." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

20.02.2014, 14:39

Bine ai venit

pity19 1

20.02.2014, 19:17

Panacris 1

28.04.2014, 18:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti din piept de pui