Piept de pui Buffalo cu sos de branza

de Lavinia in Pui, 3 Apr 2014 | 2596 vizualizari

 

Un deliciu !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • faina
  • ulei pentru prajit puiul
  • Sosul rosu:
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 50 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita boia iute
  • sare
  • Sosul de branza:
  • 1 lingura ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri smantana
  • 100 g branza cu mucegai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Buffalo cu sos de branza:

Pieptul de pui l-am taiat in fasii subtiri si lungi.(aprox 12 bucati)


L-am condimentat cu sare,piper ,boiaua dulce si boiaua iute si l-am lasat sa se odihneasca 15 minute.


L-am trecut apoi prin faina si l-am prajit in uleiul incins cateva minute pe ambele parti pana s-a rumenit frumos.


L-am scos apoi intr-un vas si l-am pus deoparte.


Intr-o craticioara am topit untul apoi am pus pasta de ardei,pasta de rosii,usturoiul si boiaua iute si am lasat pe foc mediu amestecand continuu 2-3 minute pana am obtinut un sos.(sare adaugati in functie de cat de sarata este pasta de rosii si de ardei)


Am turnat sosul peste pieptul de pui si am amestecat usor cat sa acopar toate bucatile de piept.


Pentru sosul alb am pus la calit usturoiul taiat marunt cu uleiul doar cat sa ii dea aroma uleiului.


Am adaugat smantana si am mai lasat 1-2 minute pe foc mic.


Branza cu mucegai am sfaramat-o apoi am adaugat-o si pe ea peste smantana.


Am mai lasat sosul aprox. 3-4 minute pe foc amestecand continuu pana s-a topit bine branza


Am servit puiul cu sosul de branza si bucatele de branza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Buffalo cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Lavinia 1

04.04.2014, 09:28

Rocsi

Lavinia 1

04.04.2014, 09:28

Merisor

Lavinia 1

04.04.2014, 09:29

Ela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Piept de găina în crustă crocantă la cuptor