Piept de pui Buffalo cu sos de branza

de Lavinia in Pui, 3 Apr 2014 | 6398 vizualizari

 

Un deliciu !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • faina
  • ulei pentru prajit puiul
  • Sosul rosu:
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 50 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita boia iute
  • sare
  • Sosul de branza:
  • 1 lingura ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri smantana
  • 100 g branza cu mucegai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Buffalo cu sos de branza:

Pieptul de pui l-am taiat in fasii subtiri si lungi.(aprox 12 bucati)

L-am condimentat cu sare,piper ,boiaua dulce si boiaua iute si l-am lasat sa se odihneasca 15 minute.

L-am trecut apoi prin faina si l-am prajit in uleiul incins cateva minute pe ambele parti pana s-a rumenit frumos.

L-am scos apoi intr-un vas si l-am pus deoparte.

Intr-o craticioara am topit untul apoi am pus pasta de ardei,pasta de rosii,usturoiul si boiaua iute si am lasat pe foc mediu amestecand continuu 2-3 minute pana am obtinut un sos.(sare adaugati in functie de cat de sarata este pasta de rosii si de ardei)

Am turnat sosul peste pieptul de pui si am amestecat usor cat sa acopar toate bucatile de piept.

Pentru sosul alb am pus la calit usturoiul taiat marunt cu uleiul doar cat sa ii dea aroma uleiului.

Am adaugat smantana si am mai lasat 1-2 minute pe foc mic.

Branza cu mucegai am sfaramat-o apoi am adaugat-o si pe ea peste smantana.

Am mai lasat sosul aprox. 3-4 minute pe foc amestecand continuu pana s-a topit bine branza

Am servit puiul cu sosul de branza si bucatele de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Buffalo cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui - by Miha