Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere

de Roda in Vita, 29 Mai 2009 | 4851 vizualizari

 

Este o reteta de familie ,in care legumele dau carnii un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 750g.varza creata,
  • 2 linguri unt,
  • 1 lingura ulei,
  • piper proaspat macinat
  • 300g.morcovi taiati rondele,
  • 1 manunchi de ceapa verde,
  • 1l. supa de vita,
  • 2 linguri mustar de Dijon,
  • sare,
  • 400g.carne macra de vita,
  • 1 para,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • patrunjel verde pentru ornat;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere:

1.Varza creata se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.Ceapa verde se taie rotocoale.Intr-o tigaie, in ulei fierbinte, se caleste ceapa verde, se adauga morcovii si varza creata si se calesc impreuna 5-6 minute.

2.Se adauga supa si , pe foc moderat, se fierbe, 20 de minute.Se incorporeaza mustarul de Dijon si se condimenteaza cu sare si piper.

3.Carnea de vita se taie in felii subtiri.Para se spala ,se taie in doua, se scoate casa semintelor ,se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie.

4.Carnea si para se pun in supa  si , acoperit, se fierb 10 minute.Se condimenteaza , daca este necesar si se repartizeaza in farfurii.Se orneaza  cu patrunjel verde si se serveste cu bageta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in cuib de mamaliga