Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere

de Roda in Vita, 29 Mai 2009 | 2151 vizualizari

 

Este o reteta de familie ,in care legumele dau carnii un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 750g.varza creata,
  • 2 linguri unt,
  • 1 lingura ulei,
  • piper proaspat macinat
  • 300g.morcovi taiati rondele,
  • 1 manunchi de ceapa verde,
  • 1l. supa de vita,
  • 2 linguri mustar de Dijon,
  • sare,
  • 400g.carne macra de vita,
  • 1 para,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • patrunjel verde pentru ornat;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere:

1.Varza creata se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.Ceapa verde se taie rotocoale.Intr-o tigaie, in ulei fierbinte, se caleste ceapa verde, se adauga morcovii si varza creata si se calesc impreuna 5-6 minute.


2.Se adauga supa si , pe foc moderat, se fierbe, 20 de minute.Se incorporeaza mustarul de Dijon si se condimenteaza cu sare si piper.


3.Carnea de vita se taie in felii subtiri.Para se spala ,se taie in doua, se scoate casa semintelor ,se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie.


4.Carnea si para se pun in supa si , acoperit, se fierb 10 minute.Se condimenteaza , daca este necesar si se repartizeaza in farfurii.Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste cu bageta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Panacris 1

28.10.2013, 20:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi din carne de vita