Carne in untura

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Apr 2020 | 640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carnati de porc afumati
  • 2 kg carne de porc proaspata
  • 2 kg carne de porc afumata
  • 5 kg slanina
  • 1 lingura sare la un kg de untura
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in untura:

Slanina o taiem in bucati de cca 3-4 cm (cam migaloasa treaba asta).


Intr-un ceaun, adaugam slanina si o punem pe foc mic amestecand ocazional.


Lasam pe foc mic pana ce bucatile de slanina scad in volum si incep a se rumeni.


Cu ajutorul unei palete scoatem bucatile de grasime.


In grasimea ramasa adaugam carnea proaspata taiata bucati.


Lasam sa se inmoaie bine si incepe sa se rumeneasca.


Adaugam carnea afumata taiata bucati.


Lasam pe foc sa se prajeasca impreuna pana ce carnea este moale si se desface cu furculita,la final adaugam carnati si mai lasam 5 min.


Cu ajutorul unei palete scoatem carnea intr-un vas si lasam untura sa se raceasca (dar sa fie lichida)


Asezam in borcane carnea si turnam untura sa acopere carnea.


Inchidem borcanele si lasam sa se raceasca la temperatura camerei dupa care le depozitam in camara.



Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in untura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

20.04.2020, 02:03

O bunatate!

Rahela Velicu 1

20.04.2020, 09:57

Imi place!

Panacris 1

20.04.2020, 11:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Afumatura la untura