Afumatura la untura

de Constelatialeu in Conserve, 22 Dec 2013 | 3594 vizualizari

 

Pentru ca n-am unde sa le tin agatate la aer,despre afumaturi vorbesc,iar in frigider nu mai au loc-totusi a fost 1/2 de porc-am pus si la untura,pentru zile geroase......

 

INGREDIENTE

  • carne afumata
  • coasta afumata
  • carnat afumat
  • untura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Afumatura la untura:

Cantitatile sunt variabile,fiecare cat vrea,cat are,cat il lasa inima....


Taiem ingredientele in bucatele potrivite,care sa incapa in borcan de 800 de g.Intr-o tava cu gratar asezam bucatele de afumatura,turnam apa in tava si bagam tava la cuptor ,cca 40-45 min,cu focul moderat.Dupa ce s-au rumenit bine si pe o parte si pe alta,le scoatem din tava si le asezam in borcan de 800 g. Mi-au iesit 3 borcane.


Separat,intr-un tuci topim untura,cand a devenit lichida o turnam peste afumatura din borcane si lasam sa se raceasca.Dupa ce s-a racit inchidem cu capac si depozitam la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Afumatura la untura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

diaconta 1

26.12.2013, 23:35

asta-i buna rau

-Miti- 1

10.09.2014, 11:27

Bunica 1

10.09.2014, 15:33

Miti,cauti retete expirate?))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Lecso (Ratatouille)