Frunze de vita de vie pentru iarna

de andreea_angelo in Conserve, 14 Iun 2012 | 6364 vizualizari

 

am folosit 30 de legaturi de frunze de vita de vie a cate 10 frunze fiecare!!!!

 

INGREDIENTE

  • la un borcan de 300g
  • 30 de legaturi de frunza de vie
  • 2 kg de bors
  • 2 legaturi de marar
  • 4 linguri de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita de vie pentru iarna:

Se pune borsul la fiert impreuna cu cele 4 linguri de sare pentru a opari frunzele de vita de vie.


La fundul borcanul se pune cateva fire de marar.


Dupa ce s-au racit frunzele se pun una peste alta cate 5 frunze si se rotesc,se fac asa pana la ultima frunza.


Se aseaza in borcan si se pune marar printre ele


La sfarsit se adauaga restul de marar si se toarna in borcan borsul in care s-au oparit frunzele


Se infileteaza capacul si numai bune sunt de facut sarmalute pe timp de iarna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita de vie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Sim0na 1

14.06.2012, 22:37

Am conservat si eu foi de vita, dar doar le-am oparit si le-am congelat. Nu stiam de metoda asta de conservare, dar in weekend voi culege alte frunze si voi face si dupa reteta ta!

andreea_angelo 1

14.06.2012, 23:02

am facut si eu asa ca tine Simo(oparite si puse in congelator) dar nu prea mai aveam loc in congelator de aceea mam gandit sa le pun la borcan si sa il bag in beci la racoare

mamaieelena 1

15.06.2012, 07:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume pentru iarna