Carne la gratar cu garnitura de orez

de Ramonaky in Porc, 30 Mai 2010 | 4946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne pt gratar
  • 1 cana de orez
  • 4-5 linguri de mixt de legume congelate
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne la gratar cu garnitura de orez:

Spalam carnea si o punem pe gratar.O intoarcem din cand in cand pt a se rumenii pe ambele parti.


Spalam orezul si il punem la fiert cu 3 cani de apa(la o parte orez,punem 3 parti de apa) si sare


Separat,intr-o craticioara punem la fiert legumele congelate


Cand orezul este gata,adaugam legumele,piperul si sare daca mai este nevoie,si le amestecam bine.


Pe carne,dupa ce o luam de pe gratar,punem sare,piper,oregano si zeama de lamaie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la gratar cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Roxana 1

30.05.2010, 20:58

Teo 1

30.05.2010, 22:59

arata atat de bine ! nu ai cum sa refuzi o asa portie !bravo !

mariaana 1

31.05.2010, 09:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac