Carne la gratar cu garnitura de orez

de Ramonaky in Porc, 30 Mai 2010 | 4463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne pt gratar
  • 1 cana de orez
  • 4-5 linguri de mixt de legume congelate
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne la gratar cu garnitura de orez:

Spalam carnea si o punem pe gratar.O intoarcem din cand in cand pt a se rumenii pe ambele parti.


Spalam orezul si il punem la fiert cu 3 cani de apa(la o parte orez,punem 3 parti de apa) si sare


Separat,intr-o craticioara punem la fiert legumele congelate


Cand orezul este gata,adaugam legumele,piperul si sare daca mai este nevoie,si le amestecam bine.


Pe carne,dupa ce o luam de pe gratar,punem sare,piper,oregano si zeama de lamaie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la gratar cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Roxana 1

30.05.2010, 20:58

Teo 1

30.05.2010, 22:59

arata atat de bine ! nu ai cum sa refuzi o asa portie !bravo !

mariaana 1

31.05.2010, 09:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita de vie