Frigarui de porc

de kamy in Porc, 9 Feb 2011 | 6313 vizualizari

 

Nu mai am ca le-am facut la"mosie"acum 3 week end-uri,cand am parcurs cel mai groaznic drum cu masina din viata mea,spre casa.Dupa ce a nins ,a inghetat,, drumul era stiiiicla si aia de la DPC nu mai apareau.A trebuit sa venim acasa....groznic,mai ales dupa ce am vazut si vreo 5 masini in sant,dar ne-a ajutau D-zeu si am ajuns cu bine.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet porc
  • burta porc
  • ceapa
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • sos worcester
  • verdeturi a la provence
  • bete ptr frigarui(eu am din inox cu maner de lemn)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc:

Pentru ca stiam ca a doua zi facem frigarui,am pregatit carnea de cu seara.Am taiat-o felii cam de aceeasi marime si grosime,am pus peste :sare,piper,verdeturi a la provence,sos worcester cam3 lg.le-am amestecat f bine si am dat castronul la rece pana a doua zi.

Ceapa am curatat-o,am spalat-o si am taiat-o in 2 pe lat,ca sa ramana inelele intregi(ceapa am ales-o cea mai mica)ardeii i-am taiat bucati mai mari si am inceput asamblarea frigaruilor.

Prima data am pus ceapa sau ardei dupa care alternativ,1 buc de carne una de ardei,carne,ceapa si tot asa pana aproape se termina batul de frigaruie unde sfarsim cu ceapa sau ardei.

Se pun pe gratar(noi am facut pe cel electric pt ca afara era groaznic de frig-23 si nimeni nu a vrut sa stea afara sa faca gratarul)si se intorc des ca sa se patrunda bine carnea.

Noi am mancat frigaruile alaturi de bulz(m-am saturat de mamaliga simpla),mujdei si paine, cine a vrut.

Ptr ca a fost mujdei nimeni nu a vrut muraturi,chit ca am plina pivnita acolo.

Pofta maxima!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

kamy 1

09.02.2011, 20:46

mena....fac urgent carne am destula

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:08

asta vreau si eu sa fac duminica

kamy 1

10.02.2011, 15:49

mamaie....succes si sa va cada bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu slanina si ceapa