Carne şi legume de toamnă la cuptor

de anomisana in Porc, 23 Oct 2011 | 2287 vizualizari

 

Nu pot prepara mereu numai legume, căci iubitul meu preferă leguma numită porc. Iar vasul roman stătea cam de mult nefolosit.

 

INGREDIENTE

  • pulpă de porc
  • 1 vânătă
  • 2 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • pătrunjel verde
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne şi legume de toamnă la cuptor:

Am curăţat carnea de pieliţe, am spălat-o, uscat-o şi condimentat-o cu ce am găsit prin cămară, apoi am dat-o la rece preţ de vreo oră. Între timp am curăţat, spălat şi tăiat legumele bucăţi potrivite. Am pus în vasul roman o parte din legume, apoi am adăugat carnea, restul de legume şi nişte roşii cuburi. Am lăsat la cuptor mai bine de-o oră, iar spre sfârşit am adăugat puţin vin alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne şi legume de toamnă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

24.10.2011, 13:35

buna

MotanLaOale 1

24.10.2011, 15:34

buna buna

Bucataras Medi 1

28.10.2011, 22:07

mmm.............tare bun...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu legume la cuptor