Carne tocata in cuib de mamaliga

de La Ancuta in Vita, 10 Oct 2010 | 8134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g malai
  • 400 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 500 g carne de vita tocata
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • putin ulei de masline
  • sare, piper
  • cimbru
  • unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne tocata in cuib de mamaliga:

Se pune laptele la fiert cu putina sare. Se adauga malaiul treptat si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se fierbe mamaliga. Se ia se pe foc si se adauga cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Se amesteca pana se omogenizeaza.


Se unge un vas de yena cu unt si se pune mamaliga. Se tapetaeaza fundul si peretii vasului cu mamaliga.


Se taie ceapa si usturoiul marunt si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si se lasa pana isi schimba culoarea.


Rosiile se taie cubulete si se adauga peste carne. Adaugam ciupercile si pasta de ardei si se lasa sa fiarba pana scade zeama.


Se condimenteaza cu sare si piper si se presara cimbru.


Toata compozitia se pune in cuibul de mamaliga si se da la cuptor 15-20 de minute.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata in cuib de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

La Ancuta 1

17.12.2012, 17:45

Multumesc Cris

Bunica 1

17.12.2012, 17:51

Mai fata frumoasa eu acum vad ce bunatate ai facut

La Ancuta 1

17.12.2012, 19:01

Buni, asta-i de la inceputurile mele pe bucataras

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita cu galusti