Snitele din rasol alb de manzat

de silvi0ara in Vita, 1 Aug 2010 | 2878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g rasol alb de manzat  
  • 1 lingura de faina de orez  
  • 2 oua  
  • 2 linguri faina de orez  
  • 1 lingura apa rece  
  • sare, piper  
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din rasol alb de manzat:

Se taie carnea in felii de 1–1.5 cm. Se bate carnea  cu ciocanul de snitele  pana se subtiaza la jumatate. Se sareaza si se pipereaza.Separat se bat cele 2 oua cu 1 lingura de apa rece impreuna cu putina sare si piper,apoi se adauga faina,amestecand pana se obtine o crema ca de aluat de clatite.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie,apoi se dau snitelele prin faina,iar apoi se tavalesc pe ambele fete prin amestecul de ou si se prajesc la foc mediu.Se scot pe un servet de hartie.Se servesc fierbinti alaturi de orice garnitura va place.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din rasol alb de manzat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lia maria 1

02.08.2010, 12:29

ce bine arata

mena29 1

02.08.2010, 15:55

silvi0ara 1

02.08.2010, 18:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L