Carrot Cake

de Anamaria Cook in Torturi, 18 Iun 2012 | 5789 vizualizari

 

Am tot incercat diferite variante de carrot cake dar aceasta reteta le intrece pe toate, este extrem de usor de facut foarte pufoasa si dispare dupa masa in timp record.

 

INGREDIENTE

  • 175 g zahar
  • 175 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 oua
  • 140 g morcovi (cam 3 morcovi potriviti)
  • 100 g stafide
  • coaja de la o portocala
  • 175 g faina cu agent de crestere (faina care creste singura)
  • 1 lingurita de praf de copt (daca folositi faina simpla alba puneti 2 lingurite cu varf)
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carrot Cake:

Intr-un castron incapator puneti zaharul, ouale batute putin cu o furculita, uleiul, stafidele, morcovul dat prin razuitoarea mare si coaja de portocala razuita. Amestecati totul bine.


Apoi adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt si scortisoara, amestecati pana obtineti o compozitie omogena.


Turnati compozitia intr-o forma de prajitura unsa cu putin unt sau tapetata cu hartie de copt si puneti-o in cuptorul incins la 180C/Gasz 4 pentru 40-45 de minute. Cand este gata scoateti din cuptor, lasati sa se racoreasca 5 minute in forma apoi scoateti prajitura pe un prosop de bucatarie sau un gratar si lasati-o sa se raceasca.


In timp ce prajitura se raceste preparati icing-ul din 175g zahar pudra cu 2 linguri zeama de portocala. Turnati icing-ul peste prajitura feliati in bucati de marime potrivita si gata de servit.


POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carrot Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Anamaria Cook 1

19.06.2012, 11:07

@iri primesti un buchetel de margarete nu numai una
Ionela si eu abia am apucat sa gust si cu siguranta am sa fac din nou in week-end.

alisss 1

18.07.2013, 12:07

f.f.bun

susu 1

10.01.2014, 13:23

Pai astazi am facut-o, ce sa zic, minunaaaata.Eu am batut ouale (la temp camerei) cu zeama de lamaie pana le-am facut spuma apoi incontinuare cu zaharul in ploaie, apoi uleiul,1 lgt coaja de portocale si una de lamaie,coniacul si esentele de la stafide (le-am hidratat), dupa care a incorporat restul ingredientelor. A iesit o pufosenie aromata grozav si tarcata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Unt cu leurda

de Lau 9

ieri la 21:30

Pui cu leurda

de Lau 9

ieri la 20:52

Avat marinat

ieri la 19:36

Desert biscuiti din faina de alac, parfumati cu lavanda

pe 17.09 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Carrot cake