Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am tot incercat diferite variante de carrot cake dar aceasta reteta le intrece pe toate, este extrem de usor de facut foarte pufoasa si dispare dupa masa in timp record.
Intr-un castron incapator puneti zaharul, ouale batute putin cu o furculita, uleiul, stafidele, morcovul dat prin razuitoarea mare si coaja de portocala razuita. Amestecati totul bine.
Apoi adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt si scortisoara, amestecati pana obtineti o compozitie omogena.
Turnati compozitia intr-o forma de prajitura unsa cu putin unt sau tapetata cu hartie de copt si puneti-o in cuptorul incins la 180C/Gasz 4 pentru 40-45 de minute. Cand este gata scoateti din cuptor, lasati sa se racoreasca 5 minute in forma apoi scoateti prajitura pe un prosop de bucatarie sau un gratar si lasati-o sa se raceasca.
In timp ce prajitura se raceste preparati icing-ul din 175g zahar pudra cu 2 linguri zeama de portocala. Turnati icing-ul peste prajitura feliati in bucati de marime potrivita si gata de servit.
POFTA BUNA!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult