Cartof dulce la cuptor cu branza sarata

de Catalina L in Mancaruri de legume, 14 Dec 2019 | 1316 vizualizari

 

O reteta de cartof dulce astazi , facut la cuptor si servit cu branza si smantana acra.
Cartoful dulce este o sursă importantă de betacaroten, cunoscut ca precursor al vitaminei A, un puternic antioxidant care dă culoare acestei legume atât de versatile.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/12/cartof-dulce-la-cuptor-cu-branza-sarata.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi dulci
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, cimbru uscat
  • boia de ardei
  • 4 linguri bune de telemea sarata
  • paprika
  • 3 linguri de smantana acra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartof dulce la cuptor cu branza sarata:

Pregatiti smantana acra daca nu aveti. Este suficient sa amestecati smantana proaspata cu 2 linguri de zeama de lamaie.

Amestecati, puneti sare si piper si dati la rece.

Incalziti cuptorul la 200°C .

Curatati si spalati cartofii. Uscati-i cu un prosop din hartie.

Taiati-i in bucati.

Varsati deasupra uleiul, puneti sare, piper, boia de ardei , cimbru uscat si  amestecati.

Puneti-i pe o placa de cuptor (in teflon).

Dati la cuptorul incalzit  timp de 30-40 de minute. Rasturnati-i si amestecati dupa 20 de minute.

Scoateti si puneti deasupra telemea sarata rasa si paprika.

Serviti-i simpli cu smantana acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartof dulce la cuptor cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Felii aurii de cartofi copti