Mazare cu thuringer

de T I M E A in Mancaruri de legume, 17 Feb 2012 | 2062 vizualizari

 

Un pranz usor si delicios. Se poate face cu orice alt timp de carnati.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 50 ml ulei
  • 3-4 foi dafin
  • 4-5 buc thuringer 
  • 150-200 ml suc de rosii
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu thuringer:

Tocam ceapa si ardeiul si il punem la calit in uleiul incins. Adaugam si thuringerul taiat si mai lasam la calit cateva minute. Turnam apoi apa fierbinte si lasam sa fiarba moment in care adaugam mazarea congelata.


Adaugam sare si piper dupa gust si 3-4 foi de dafin si lasam sa fiarba la foc mic.


Cand mazarea este fiarta si a scazut apa, adaugam sucul de rosi, lasam sa mai dea o data in clocot si luam de pe foc.


Servim cald cu salata de sfecla cu hrean.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu thuringer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

horia 1

20.02.2012, 00:24

am mai spus-o si-o mai spun: ador mazarea sub orice forma!

horia 1

20.02.2012, 00:25

imi place cum ti-a iesit si cum ai facut prezentarea,felicitari !

T I M E A 1

20.02.2012, 22:05

multumesc frumos Horia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carnati