Mazare cu carnati

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2016 | 2817 vizualizari

 

Cand e foarte cald afara aleg mancarurile care nu necesita prea mult timp de stat prin bucatarie. Cred ca si voi faceti la fel, nu? :)) 

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de carnati afumati
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 800 g mazare(eu am avut congelata)
  • 3-4 linguri bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 linguri de ulei
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati:

Ceapa si 3 catei de usturoi se spala, se curata si se toaca marunt. Se pun intr-un vas cu ulei incins, apoi se adauga cateva linguri de apa si se lasa 2-3 minute, la foc potrivit.


Carnatii ii spalam si ii taiem rondele, apoi ii punem in vasul de pe foc si ii lasam 5-10 minute impreuna cu ceapa si usturoiul.


Adaugam morcovul spalat, curatat si tocat marunt sau dat pe razatoare, apoi punem apa cat cuprinde, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic aprox. 15 minute.


Adaugam mazarea si lasam la fiert la foc potrivit, pana cand compozitia scade. Daca mai este nevoie, mai adaugati putina apa.


Intr-un bol amestecam bulionul cu faina si putina apa, apoi punem acest amestec in oala. Adaugam sare si piper dupa gust, restul de usturoi pisat si foile de dafin.


Mai lasam sa fiarba aprox. 10 minute. La final adaugam patrunjelul tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

06.07.2016, 20:37

ce bunatate

laura_n 1

06.07.2016, 20:55

bun tare! ii da un gust grozav carnatul!

Zamfira 1

07.07.2016, 08:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carnati